GİRESUN / ESPİYE - Güzelyurt Ortaokulu

Şbt

Okulumuz öğrencilerinden İsmail GÜDÜK Giresun İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Atletizm Yıldız Erkekler Kategörisinde il ikincisi olarak derece yaptı.

Şbt

Espiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü himayesinde yapılan "Ortaokullararası İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasına" katılım sağladık.

Ara

Okulumuzun çıkarmış olduğu Değirmen Kültür, Sanat ve Edebiyat Dergisinin 3. sayısı çıktı.

Ara

Espiye Belediye Başkanı Mustafa KARADERE okulumuzu ziyaret etti.

Ara

Giresun İl Milli Eğitim Müdürümüz Ertuğrul TOSUNOĞLU okulumuzu ziyaret etti.

Ara

Espiye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Turgut ÖZTÜRK ve Şube Müdürümüz Adnan YAZICI okulumuzu ziyaret etti.

Kas

Öğretmenlerden oluşan voleybol takımımız yapılan Turnuvada ilçe üçüncüsü oldu.

Kas

Güzelyurt Ortaokulu öğrencileri Irmak TIĞ, Ali DANACI, Züleyha S. ÖZTÜRK Espiye Belediye Başkanımız Mustafa KARADERE ile röportaj yaptılar.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı okulumuzda büyü bir heyecan ve coşkuyla kutlandı.

Eyl

İstanbul Merkezli Güzelyurt Köyü Kültür, Eğitim ve Yardımlaşma Derneği öğrencilerimize kırtasiye desteğinde bulundu.

Eyl

Matematik Öğretmenimiz Kübra TAN ve öğrencimiz Irmak TIĞ, İLK-YAR Vakfı tarafından gerçekleştirilen "Meraklı Bilim Elçileri" Projesine katıldı.

Ağu

Güzelyurt Köyümüzün gururu İşinsanı Ömer TIĞ doğduğu toprakları unutmadı, okulumuza her zaman ki gibi büyük destek verdi.

May

"Değirmen Kültür, Sanat ve Edebiyat Dergisi" Espiye Kaymakamımız Taner TENGİR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Turgut ÖZTÜRK ve Espiye Belediye Başkan Yardımcımız Nazım ÖNAL'a takdim edildi.

May

Güzelyurt İlk/Ortaokulu tarafından çıkarılan "Değirmen Kültür, Sanat ve Edebiyat Dergisi" Mayıs 2023 tarihi itibariyle 2. sayısını okurlarıyla buluşturdu.

Nis

Türk milletinin gönlünde, onun bağımsızlığının ve egemenliğinin sarsılmaz ifadesi olarak en önemli yeri işgâl eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük coşkuyla kutlandı.