GİRESUN / ESPİYE - Güzelyurt Ortaokulu

Ara

Güzelyurt Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sercan DİLLİ, öğrencilerimiz Eren GÜDÜK, İsmail GÜDÜK, Kaan TIĞ ve Mustafa TOPAL'dan büyük başarı....

Ara

"Değirmen Kültür, Sanat ve Edebiyat Dergisi" Giresun İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ertuğrul TOSUNOĞLU'na takdim edildi.

Ara

Güzelyurt İlk/Ortaokulu tarafından çıkarılan "Değirmen Kültür, Sanat ve Edebiyat Dergisi" Aralık 2022 tarihi itibariyle yayın hayatına girdi.

Ekm

Okulumuzda fiziki yenilikler devam ediyor.

Ağu

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Üzeyir YAVUZ ile Matematik Öğretmeni Kübra TAN 2021/2022 Eğitim öğretim yılında gerçekleştirmiş oldukları 'Değerlerimizi Yaşatıyoruz' adlı eTwinning projesiyle ''Ulusal Kalite Etiketi" ile ödüllendirilmişlerdir.

Haz

Okulumuz öğretmenleri,çocuklarımızın eğlenmesini, eğlenirken de öğrenmesini sağlayan makrome etkinliği düzenledi.

Haz

Okulumuza ait Atatürk Köşesi yenilendi.

May

Okulumuza ait öğretmenler odamız daha konforlu hale getirilerek yenilendi.

May

Biruni Üniversitesi öğrencileri "Küçük Mutluluklar Büyük Hayaller" projesi kapsamında okulumuzdaki tüm öğrencilerimize kırtasiye malzemesi, boyama ve hikaye kitapları yardımında bulunmuşlardır.

Şbt

Okul Müdürümüz Uğur SAĞLAM, Müdür Yardımcımız Mustafa ÇELİK, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sercan DİLLİ ve 7/A sınıfı öğrencilerimiz, Toplum Hizmeti çalışmaları kapsamında, okulumuz çevresinde bahar temizliği yaptı.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Cumhuriyetimizin 98. yılında coşkuyla kutlandı.

Ekm

İstanbul Üsküdar Selami Ali Ortaokulundan öğrencilerimize, kitap, kırtasiye yardımı geldi.

Ekm

8/A sınıfı öğrencilerimizden Sudenur AYDIN 25.04.2021 tarihinde yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk sınavında başarılı olmuş ve burs almaya hak kazanmıştır.