GİRESUN / ESPİYE - Güzelyurt Ortaokulu

"Değirmen Dergisi"nin 2. Sayısı Takdim Edildi

"Değirmen Kültür, Sanat ve Edebiyat Dergisi" Espiye Kaymakamımız Taner TENGİR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Turgut ÖZTÜRK ve Espiye Belediye Başkan Yardımcımız Nazım ÖNAL'a takdim edildi.

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin büyük özveri ile hazırlamış oldukları "Değirmen Kültür, Sanat ve Edebiyat Dergisi" okul dergi kurulumuz tarafından Espiye Kaymakamımız Taner TENGİR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Turgut ÖZTÜRK ve Espiye Belediye Başkan Yardımcımız Nazım ÖNAL'a takdim edildi.

Okul Müdürümüz Uğur SAĞLAM, Öğretmenlerimiz Yücel KUMAŞ, Ebru KIRBAŞ ÖZTORUN, öğrencilerimiz Gökdeniz TAŞ, Tuğba AYAZ ve Nehir TAŞ tarafından sunumu yapılan dergimizin 2. sayısı büyük beğeni ve takdir aldı.

Sayın Kaymakamımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve Belediye Başkan Yardımcımıza takdir ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

E DERGİYE ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ!!!!

18-05-202318-05-202318-05-2023

Yayın: 18.05.2023 - Güncelleme: 18.05.2023 23:23 - Görüntülenme: 112